Behandelingen om je beter te voelen

$

Massage

Er zijn zoveel soorten massage die je zou kunnen ondergaan.
Op het moment van je behandeling gaan we checken wat de beste oplossing is voor jou; stevig of zacht.
$

Hypnotherapie

Door diepe ontspanning communiceren met je onderbewuste. Hierdoor kun je onderliggende overtuigingen omzetten. Vaak weet je niet waar bepaald gedrag vandaan komt. Laat mij je helpen zoeken en samen met jou het oplossen.

$

Mind-body bewustwording

Ongeveer 90% van lichamelijke klachten komen door een emotie. Dit kan zijn: trauma wat je mee hebt gemaakt of een emotie die je onderdrukt. Los je dit op dan zul je zien dat je klacht verdwijnt.

dOp het moment van je bezoek kijken we samen wat de beste methode is om vandaag mee aan de slag te gaan.

Wil je er 100% voor gaan dan krijg je ook huiswerk en ga je in 8-12 weken jezelf “resetten” en klachtenvrij maken voor altijd. Je hebt dan namelijk de tools, manieren om jezelf iedere keer weer te helpen.

Tijdens je coaching of behandeling ga je iedere keer een stapje verder in je eigen ontwikkeling. Je groeit en wordt een betere versie van jezelf. Hierdoor voel je meer geluk, vrijheid, blijheid, zelfvertrouwen en noem maar op.

Heb je een droom om iets heel graag te willen of te kunnen. Ook hier kun je coaching voor aanvragen. Ik help je om groot te dromen en geef je af en toe een schop onder je…. om je pas te blijven volgen.

“Heel Nederland pijnvrij en genietend van een mooi leven, dat is mijn droom”

Ik wil dolgraag pijnvrij zijn en blijven

Wil je anders kijken naar pijn of klachten en daar vanaf komen binnen 6-8 weken?