Van verpleegster naar massage en hypnose

Over Gerda Warris

Als kind droomde ik ervan om “zuster” te worden, maar ja, welk meisje wil dat nou niet. Met zo’n dokterskoffertje met een stethoscoop en een spuit. Dat vond ik echt leuk toen. Inmiddels heb ik heel wat spuiten gezet en is de charme er een beetje vanaf. Wat wel is gebleven al die jaren is de behoefte om mensen te helpen zich beter te voelen. Na een tijd ben ik in een winkel met natuurvoeding terecht gekomen en daar heel veel geleerd. Cursussen van dr.Vogel, VSM, Bloem over homeopathie en de opleiding Orthomoleculaire voedingsleer. Het zaadje voor de alternatieve kant was geplant hoor. Dit paste me erg goed en hier kon ik in geloven.

Door mijn scheiding en de zorg voor 2 jonge kinderen moest ik wel voor inkomen zorgen . Ik heb toen 10 jaar lang ander werk gedaan, in de fastfood, personeelsadministratie en op de planning. Leuke tijden gehad en ook hier veel geleerd. Daarna toch nog weer zo’n 9 jaar in verzorgingshuizen en bij verstandelijk beperkten gewerkt.
Alleen heb ik in de zorg gemerkt dat dat niet meer klopte met de manier waarop het voor mij goed voelde. Zoveel medicijnen als er voorgeschreven werden en met zoveel gemak. Dit was het gewoon niet voor mij.

In tussen was ik parttime al 10 jaar in mijn praktijk aan het werk. Ik begon met voetreflexmassage en was verbaasd door alle mogelijkheden. Later ben ik er stoelmassage en ontspanningsmassage bij gaan leren.
Toen ik nog meer wilde weten over het oplossen van klachten kwam daar de Dorn-methode en tafelspecialisatie bij. Later de resetmethode en manieren om verder te kijken naar onder liggende oorzaken. Ik geloof nog steeds in massage, maar er was iets waar ik niet bij kon. Mijn cliënten hadden ergens last van waardoor die klacht in het lichaam ontstond….en ik wilde weten wat dat was.
Nog maar weer studeren dus en nu hypnose; dan kon men dieper naar de oorsprong van de klacht. Super interessant en met wat uitbreiding ben ik nu op het punt dat ik weet wat ik wil, kan en waar mijn hart ligt. 
Alle mensen in de wereld medicijnvrij en pijnvrij dat is mijn droom. In Nederland ben ik daar nu mee begonnen in mijn praktijk in Ede.

Volg mij op Social Media:

Opleiding Hypnotherapeut

Werken met NLP en hypnose om door je probleem heen te werken. In te zetten bij angst, fobie, eetprobleem, paniek, te weinig zelfvertrouwen, enz.

Regressie en reïncarnatie

Opleiding om te werken met andere delen van jezelf. Als je niet weet waarom je bijv. boos bent en je geen grip op de situatie hebt. Een andere kijk op je probleem.

Opleiding massagetherapeut

Verschillende opleidingen gevolgd. Voor ontspanning, rug/nek/schouderklachten, bekkencorrectie. Energiebehandeling door Breussmassage en Resetmethode.

Hoe klanten mij ervaren

Vanochtend weer een heerlijke massage gehad bij de warme rust gevende openhaard! Bedankt.

Jade

En dit meisje,volwassen vrouw heeft zoveel tips en goede massages dat ze mij heel goed op de goede weg helpt met mijn fibromyalgie.
En daar ben ik super blij mee dat ik heel veel pijn minder heb. Ze is voor mijn een power vrouw ????????

Diana Selbach

Dit is een reactie op mijn "sprookje".

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?