Chronische pijn of klachten zijn verleden tijd. Geniet weer van het leven.

$

Zit je thuis omdat je niet meer kunt werken?

Kun je door de pijn niet meer volledig werken en voel je je daar minder waard door? Zou je liever weer (deeltijd) willen werken?

$

Wil je graag zelf je boodschappen doen?

Ben je door pijn of je klacht aan huis gebonden en zou je liever zelf de fiets pakken? Gewoon onafhankelijk zijn van hulp.

$

Wordt je moedeloos van de diagnose?

Wat een arts zegt is niet altijd je laatste kans. Je lichaam heeft zo’n groot zelfgenezend vermogen dat er grote kans is dat je je beter gaat voelen.

Heerlijk een lange strandwandeling maken

Hoe heerlijk zou het zijn als je een lange strandwandeling kunt maken zonder pijn. 
Daarna nog een koel drankje of warme chocomelk (afhankelijk van wanneer je gaat natuurlijk).

Thuis pak je de fiets om boodschappen te doen en ruim je alles in de kast. Je bukt en reikt en zet alles op zijn plek zonder dat je in elkaar krimpt van de pijn of kramp in je lijf.

Je hebt de arts gehoord, maar legt je hier niet bij neer. Je positieve mindset helpt je vooruit en je kijkt naar mogelijkheden, niet naar beperkingen. 
Je weet dat je lichaam een groot zelfgenezend vermogen heeft en bent bereidt dat in te zetten en alle manieren te benutten. 

 

“Heel Nederland pijnvrij en genietend van een mooi leven, dat is mijn droom”

Na jaren van ervaring en studie weet ik hoe je pijnvrij kunt worden en blijven.

Ruim 10 jaar ben ik als massagetherapeut werkzaam. De afgelopen 4 jaar ook als hypnotherapeut. Deze combinatie en mijn studie naar voeding, mindbody bewustwording, meditatie en EFT hebben voor een super krachtig traject gezorgd.

Jaren van studie, ervaring, toetsing en ondervinding maakten deze krachtige behandeling mogelijk. 
Zelf heb ik meer energie, minder pijn en voel me beter in mijn vel.

En in de 30 jaar dat ik in de zorg als verpleegster werkzaam ben geweest heb ik genoeg gezien hoe het volgens mij niet zou moeten.  Symptoombestrijding zonder naar de oorzaak te kijken en deze op te lossen. 

Zonder pijn bewegen, lopen en fietsen.

Zelf je kind naar school brengen

Zonder problemen fietsend naar school en gezellig contact maken op het schoolplein.

Je eigen boodschappen doen

Gewoon naar de supermarkt om je boodschappen te doen en daarna nog energie over om te koken.

Weer energie om te werken

Een betaalde baan voor 24 of 32 uur en iedere dag fit en met plezier naar je werk gaan.

Ervaringen van mijn cliënten

Het verleden loslaten en mensen vergeven omdat je daar geen invloed (meer) op hebt, geeft je ruimte in je gedachten en energie om verder te gaan.
Ook leerden we dagelijks te mediteren, een rust moment voor jezelf te nemen, dit hoeft niet altijd lang te duren, dit kan overal waar je bent.
Letten op je ademhaling en even weg van alle “drukke” gedachten kost je maar een paar minuten en levert zoveel op!
Meestal zijn we te druk en valt het niet op wanneer iemand je een complimentje geeft, wanneer je eens flink lacht of als iets heel gezellig is.
Wanneer je dit opschrijft en later terug leest, wordt je er opnieuw blij van.
We zijn ons vaak niet bewust wat er om ons heen gebeurt. Wanneer je leert je hiervan bewust te zijn, verrijkt dit jou positieve gedachten.
Het is mij gelukt om los te laten en ik me minder druk hoeft te maken over zaken die voor mij niet belangrijk zijn en waar ik geen invloed op heb.

Liefs

Ada

Ik ben Mark, 56 jaar jong en door mijn werk heb ik een versleten rug en daardoor erg veel pijn.
Van de huisarts kreeg ik medicijnen en die hielpen ook wel, maar helaas moet ik daarmee stoppen
Gerda adviseerde hypnose om de zelf genezende kracht van het lichaam te activeren.
Hierover heb ik wel nagedacht, maar voor mij was het nog “ver van mijn bed” en het heeft wel even geduurd voor ik besloot dit toch te gaan doen.
Na enkele dagen voelde ik een verandering in mijn lichaam en ook twijfel of ik een volgende behandeling zou doen omdat ik wat ik voelde in mijn lichaam niet kende en ik heb dit met Gerda besproken, zij vertelde dat dit een positieve wending is, omdat mijn lichaam begint te reageren op de behandeling en ik dingen anders ga voelen.
Het gaat nu beter met mij, ik merk dat mijn lichaam anders reageert, dat de pijn duidelijk vermindert is na de hypnose en dit wil ik graag vasthouden

Mark

56 jaar

Pijnvrij worden voor de rest van je leven.

Wordt pijnvrij door het huiswerk te doen en de speciale resetdag te volgen.
Geen pijnlijke behandeling of jarenlang iedere week terug moeten komen. Ga er 8-12 weken vol voor en je kunt de rest van je leven pijnvrij zijn.
Je past alles wat je geleerd hebt gewoon zelf thuis toe. Na 3 maanden bang dat het terug komt hoeft dus niet. Je hebt zelf alle tools in handen om jezelf steeds weer te helpen. Na 3 behandelmomenten ben jij degene die in controle is.

Wil je pijnvrij verder en weer genieten van je leven?

Gun jij het jezelf om te  lachen en te dansen (als je daar zin in hebt)?

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik pijnvrij worden als ik een hernia heb?

Een hernia is niet de oorzaak van pijn. Er zijn al veel mensen onderzocht met MRI en röntgen die nooit pijnklachten hadden. Zij hadden echter wel een hernia. 
Het kan dus niet zo zijn dat een hernia de oorzaak is van pijn. De pijn wordt veroorzaakt door iets anders. 

Jaren geleden heb ik mijn enkel gebroken en nog steeds pijn. Kan ik pijnvrij worden?

Als je enkel genezen is en de arts geen afwijking meer vind dan kan dat. De oorzaak van de pijn zit niet in de structuur van de enkel. Als je lichaam dit genezen heeft is het helemaal in orde. Kun je er alles weer mee en is belasting eer prima op te vangen. De pijn komt dan zeer waarschijnlijk van een “trauma” wat er rondom de tijd van de breuk is gebeurt.
Je lichaam heeft schrik, angst of een andere emotie opgeslagen en dat is de oorzaak nu van je pijn. Wat het precies is zoeken we uit tijdens de intake.

Kan ik in hypnose blijven? Dat ik niet meer wakker wordt.

Nee dat kan niet. Het is een staat van diepe ontspanning. Je komt eruit omdat ik je eruit tel. Ik wil dat je weer helder bent voor je weg gaat. Als ik je laat liggen val je misschien in slaap en wordt je na een tijd vanzelf weer wakker. Het is niet iets waar je in kan blijven.

Ik slik veel pijnstillers. Moet ik daar nu mee stoppen?

Nee, zeker niet. Je begint aan het traject en op den duur als je merkt dat de pijn niet meer nodig is en weg blijft maak je een afspraak bij de arts. Je gaat in overleg met hem of haar je medicijngebruik onder de loep nemen en bepalen welke middelen je niet meer nodig hebt. Dan ga je afbouwen of stoppen. 

Ervaring

Ik heb helaas de combi van fybro en mijn darmen en door de tips en hulp van Gerda heb ik heeeel veeel pijn minder in mijn buik en lijf.

Gerda is voor mijn een power vrouw en heeft mij een heel eind de goede kant opgeholpen.
Ik zou zeggen maak een afspraak met haar en ervaar het zelf!!!!

Diana

Ik wil dolgraag pijnvrij zijn en blijven

Wil je anders kijken naar pijn of klachten en daar vanaf komen binnen 6-8 weken?